Welkom

Beste
Porschist

Arrow

Welkom in deze eerste editie van het gloednieuwe PCM Passion. Een exclusief blad van Porsche Centre Mechelen voor ‘Porschisten’ zoals u.


In dit blad delen we graag onze passie voor Porsche sportwagens, interessante weetjes over ons team, alles over de events die we organiseren én natuurlijk ook de laatste nieuwigheden in het Porsche gamma.

Porsche Centre Mechelen

Voordat u deze eerste editie verslind, stel ik mezelf graag even aan u voor. Mijn naam is Jean-Claude Vanhaute. Op 30 augustus 1999 startte ik Automobile Centre Mechelen op, samen met mijn echtgenote Isabelle. De ACM autogroep is inmiddels uitgegroeid tot een automotive groep van zeven onafhankelijke concessies, op vier verschillende locaties.

Naast Audi behoren ook Volkswagen, Skoda en Seat tot het gamma. Onze passie voor automobiel is steeds de grote drijfveer geweest om onze zaak uit te baten. In augustus van dit jaar startten we enthousiast ons verhaal met Porsche Centre Mechelen.

PCM, opende zijn deuren in 2014 en is de negende en nieuwste Porsche garage die in België werd gebouwd volgens de state of the art van het merk Porsche. Het hechte team van PCM staat bekend voor zijn warm, familiaal karakter.

‘In dit eerste nummer ontdekt u alles over de nieuwe Panamera en over de meest recente innovaties op het vlak van technologie, service en tequipment.’

Een sympathieke, flexibele en professionele behandeling van onze klanten, zijn dan ook waarden die wij hoog in het vaandel dragen.

De eerste editie

In dit eerste nummer ontdekt u alles over de nieuwe Panamera en over de In dit eerste nummer ontdekt u alles over de nieuwe Panamera en over de meest recente innovaties op het vlak van technologie, service en tequipment. Voor een nog persoonlijkere dienstverlening zetten we in dit nummer onze Service Manager in de spotlights. Verder verwijzen we graag naar de PCM events van de afgelopen maanden zodat u op de hoogte blijft van wat er leeft bij Porsche Centre Mechelen.

Ik wens u alvast veel plezier bij het lezen van ons blad. Aarzel niet ons een bezoek te brengen. Er staat altijd een Porsche-passionate voor u klaar bij PCM.

Uw passie, uw sportwagen,
onze dagelijkse uitdaging.

Jean-Claude Vanhaute
CEO pcm & acm autogroep
jcvh@pcm.porsche.be

Andere artikelen

03 De sportwagen onder de luxe-berlines
04 Highlights
05 From PCM Service, with love
Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Your message

Send

Sign up

Your name

Your e-mail

Sign up