De match voor uw innerlijke drive.

Compromisloos. Altijd.

Voor een indrukwekkende performance. Voor een markant uiterlijk.
Voor een sportwagen die de letters GTS verdient.

 

 
DE PORSCHE 911 GTS

De GTS modellen worden gekenmerkt door een innerlijke drang naar meer. De motivator in ons dagelijkse leven die ons aanspoort nog verder te gaan en alles te geven. De GTS ontstond in 1963 en werd onthaald met groot jolijt. Tot vandaag omarmt dit model alles waarvoor een sportwagen dient te staan die tevens gezien kan worden als een wagen voor elke dag.

VASTBERADENHEID ALS DESIGNKENMERK

Extra scherpte wat betreft design, uitrusting en rijdynamiek, dat is waar de Porsche 911 GTS voor staat. Het design van de Porsche 911 GTS ademt vastberadenheid. Topprestaties gaan niet louter over het rijden, maar worden bij deze wagen vervolledigd met een topdesign met zwarte contrasten. Het rijcomfort van deze Porsche 911 GTS is ongekend waardoor topprestaties vanzelfsprekend worden. Dit 911 GTS model heeft het allemaal, extra scherpte wat betreft design, uitrusting en rijdynamiek.

 
 
Ultieme vermogen & efficiency

Dankzij de sterke 6-cilinder bi-turbo boxermotoren geniet de Porsche 911 GTS van een ongekend vermogen en efficiency. De wagen heeft een maximale koppel, ook bij lage toerentallen plus de gekende grote elasticiteit van een 911. De GTS modellen beschikken over 22kW (30pk) extra vermogen in vergelijking met de 911 S modellen en 50 Nm sportieve meerwaarde ten opzichte van de 911 Carrera S modellen.

 
 
Buitensporig digitale cockpit

De perfectie van de Porsche 911 GTS vindt u niet alleen in het design en het vermogen. Dankzij Porsche Connect haalt u meer uit het leven en dit elke dag opnieuw. Connect bestaat uit slimme diensten en applicaties die de bestuurder nog dichter bij de auto brengt. Het nieuwe Porsche Communication Management (PCM) behoort tot de standaarduitrusting in alle modellen. Via een simpele handbeweging activeert het scherm dat u gemakkelijk kan bedienen met multi-touch gebaren.

U kan uw iPhone® aansluiten om zo infotainment te activeren (of een andere audiobron naar keuze). Deze wagen beschikt over een iPhone®-interface, een universele audio-ingang, een AUX-ingang vaste schijf (‘jukebox’) en twee SD-kaartlezers. Daarnaast ook over een muziekspeler en een Bluetooth®-verbinding om Handsfree te bellen. Voorts geniet u van verschillende diensten, zoals bijvoorbeeld realtime verkeersinformatie zodat u steeds op de hoogte blijft van de actuele verkeerssituatie. Dankzij twee toegankelijke smartphone apps kan u uw Porsche 911 GTS nog meer afstemmen op uw persoonlijkheid en het voor u meest perfecte gebruiksgemak.
Verbruik/emissie* 911 modellen: Stadsverkeer in l/100 km 19,7-9,9; Buitenwegen in l/100 km 8,8-6,0; Gemiddeld in l/100 km 12,9-7,4; CO2-emissie in g/km 290-169.

________________________

Hebt u interesse in de 911 GTS?
Maak een afspraak met één van onze Porsche passionates bij PCM.

 

AFSPRAAK MAKEN

 

Andere artikels

04 PCM Tequipment
05 From PCM service, with love!
06 De nieuwe Porsche Cayenne
Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Your message

Send

Sign up

Your name

Your e-mail

Sign up