Welkom

Beste
Porschist

Arrow

Met enige trots mag ik u welkom heten in de tweede editie van PCM Passion; een exclusief online-magazine van Porsche Centre Mechelen.


‘In dit nummer ontdekt u alles over nieuwe Porsche modellen, leest u meer over de ervaringen die u beleeft bij PCM en krijgt u een exclusieve blik achter de schermen van onze concessie.’’

De tijd vliegt, zeker wanneer men zich  tevreden kan stellen wanneer men van z’n passie, z’n beroep heeft kunnen maken.  Na een  35 jaar ervaring in de automotive en bovendien na al  even lang Porsche fanaat te zijn, is het runnen van een Porsche dealership vandaag voor mezelf de kers op de taart.

Bij Porsche gaat het niet enkel om emotie, maar ook om een gedeelde passie met andere Porsche eigenaars. Sinds juli 2016 sta ik aan het roer van deze bloeiende concessie en ben ik van grote Porsche fan intussen geëvolueerd naar een ware gepassioneerde Porsche liefhebber, een echte Porschist dus.

Tijdens deze periode heb ik al het genoegen gehad om met vele klanten, Porschisten, kennis te maken.  Mijn ambitie is om hiermee nog verder door te gaan en u als klant (nog) beter te leren kennen. Door u (nog) beter te leren kennen, kan ik immers mijn strategie verder ontwikkelen en zo ook onze diensten nog beter afstemmen op uw noden en verwachtingen.

Bij PCM koopt u dan ook niet alleen zomaar uw Porsche. U wordt automatisch lid van onze grote Porsche familie. Een Passie is namelijk pas echt leuk wanneer u deze kan delen met gelijkgestemden.

Daarom blijven we u ook in de toekomst niet enkel verrassen met unieke en op uw maat afgestemde evenementen, maar eveneens verzorgen wij  een uitgave van ons pcm passion magazine, dit tweemaal per jaar.

Tot slot staan we bij Porsche ook voor grote uitdagingen en zullen we actuele thema’s zoals mobiliteit, nieuwe technologieën, connectiviteit,…van kortbij opvolgen en onze diensten aanpassen aan de behoeften en wensen van u, onze klanten.

Veel leesgenot in deze pcm passion en veel rijplezier met uw Porsche.

Uw passie, uw sportwagen,
onze dagelijkse uitdaging.

Sportieve groeten,

Jean-Claude Vanhaute
CEO pcm & acm autogroep
jcvh@pcm.porsche.be

Andere artikelen

03 De 911 GTS.
04 PCM Tequipment
05 From PCM Service, with love
Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Your message

Send

Sign up

Your name

Your e-mail

Sign up